GITAARLES IN ALMERE


 


De Gerry Keulen Gitaarschool is een frisse nieuwe vestiging op het gebied van gitaarlessen in de meest uiteenlopende muziekstromingen Alle lessen worden door mijzelf, Gerry Keulen, in een persoonlijke en op maat gemaakte les gegeven.

Mijn passie voor de gitaar begon al op zeer jonge leeftijd. Het begon allemaal toen ik 6 jaar jong was. Ik luisterde naar diverse bluesplaten van mijn vader en ik hoorde voor het allereerst de nummers van Led Zeppelin. Ik was meteen gefascineerd door het geluid van de gitaar. Het ontroerde me en gaf tegelijkertijd zo'n ontzettende kick.

Het maakte niet meer uit hoe of wat, ik was vastbesloten om het instrument meester te worden.

Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voor ik met mijn eerste les op 8-jarige leeftijd begon.

Ik ben door de jaren heen beïnvloed door veel gitaristen en muziekstijlen in de meest uiteenlopende genres, waaronder rock en blues. Daarnaast hebben ook stijlen zoals country, jazz, funk en metal een belangrijke bijdrage geleverd in de groei van mijn instrumentbeheersing, spel en muzikale kennis. Dit gaf mij de kans om veel verschillende stijlen te spelen op diverse podia door heel het land.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik me op lesgeven begon toe te leggen en graag mijn kennis wilde delen met andere mensen die graag gitaar willen spelen, op welk niveau dan ook. Door de jaren heen heb ik met veel plezier op diverse muziekscholen in o.a. Amsterdam, Utrecht en Breda lesgegeven. Ik gaf hier, naast reguliere gitaarlessen, ook diverse workshops en lessen in bandcoaching.

Inmiddels richt ik mij volledig op mijn gitaarschool in Almere, waar er les wordt gegeven in elke muziekstroming en waar er plaats is voor zowel de beginnende als de gevorderde leerling.